فهرست

فرماندار شهرستان نمین عنوان کرد؛

مسابقات کتابخوانی جشنواره رضوی مهمترین رویداد فرهنگی سال است

فرماندار شهرستان نمین گفت: دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی مهمترین رویداد فرهنگی و بزرگترین اتفاق کتابخوانی در کشور است.


به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل،اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان نمین با حضور طیب امینی فرماندار و  اعضای حقیقی و حقوقی انجمن های بخش مرکزی، عنبران و یلکیج  در محل فرمانداری شهرستان نمین برگزار شد.
فرماندار نمین در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش های یک ساله  اعضای انجمن در امر کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی اثرگذار در آتیه اجتماعی کودکان و نوجوانان، باید مورد توجه دستگاههای دست اندکار در حوزه های فرهنگی قرار گیرد.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان نمین  کتابخانه های عمومی را یک نهاد اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: استفاده از این ظرفیت در جهت توسعه اجتماعی وفرهنگی  بسیار مهم است و جلسات انجمن با برنامه ریزی کیفی در حوزه های فرهنگی در جهت پیشبرد اهداف کتابخانه های عمومی تلاش خواهد کرد.
طیب امینی  در ادامه سخنان خود با اشاره برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی خاطر نشان کرد: منابع  بسیارغنی و توجه به تمامی گروه‌های سنی ویژگی خاصی به جشنواره کتابخوانی رضوی بخشیده به طوری که آن را به مهم‌ترین رویداد فرهنگی و بزرگ‌ترین اتفاق کتابخوانی در کشور تبدیل کرده  است و این جشنواره هر ساله با همت نهاد کتابخانه‌های عمومی و با همکاری سایر دستگاه های فرهنگی برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: اعضای انجمن که از فرهیختگان شهرستان هستند باید در اطلاع رسانی جشنواره کتابخوانی رضوی حداکثر تلاش خود را انجام دهند و دستگاههای فرهنگی علی الخصوص  آموزش وپرورش اهتمام خود را در جهت برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی معطوف کنند.
فرماندار نمین در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تخصیص اعبتارات مورد این نیز کتابخانه های عمومی افزود:  اعتباراین دستگاه فرهنگی نسبت به سال گذشته 40% افزایش یافته است و شهرداری های تابعه شهرستان تابعه شهرستان نیز در جهت تحقق نیم در درصد حق السهم کتابخانه ها اقدامات لازم را بعمل اورند.
 مهین سلامتی رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان  نمین نیز در این نشست با تشریح عملکرد کتابخانه های عمومی گفت: این نهاد فرهنگی مجموعه ای از اقدامات و خدمات فرهنگی را در بخش های جداگانه و برای گروه های محتلف در رده های سنی ارائه می دهد که کهکترین بخش آن تولید محتوای فرهنگی و برگزاری جشنواره ها و مسابقات  کتابخوانی است.
سلامتی جشنوراه رضوی را یکی از بزرگترین رویداد فرهنگی کشور دانست که در حوزه مسائل دینی وفرهنگی  در جهت شناساندن سیره امامان  معصوم (ع)برای اقشار مختلف جامعه برگزار می شود.
در پایان این جلسه از تعدادی از دبیران و معلمان فعال در حوزه فرهنگی به مناسبت گرامی داشت روز معلم تجلیل شد.
 

 
عكس های مرتبط :
نسخه قابل چاپ